Heerlijk slapen in Zuid Limburg

Retro Logo bike en co overnachten in Zuid Limburg

Heerlijk overnachten in Zuid-Limburg

Indien je op zoek bent naar een fijne accommodatie in de Limburgse heuvels. Kom dan overnachten in Zuid-Limburg. En wil je tijdens je verblijf de luxe hebben van een heerlijk diner in je Hotel. Of heeft een knusse B&B of vakantiehuisje je voorkeur. Echter voor grotere groepen is een Groep accommodatie wellicht de juiste keuze. Wat het ook wordt. Hier zal je heerlijk ontwaken in het heuvelland. Na het ontbijt kan je het landschap wandelend ontdekken of ga je toch liever voor een e-Bike.

Omgeving ontdekken

Zuid-Limburg is een mooiste stukje Nederland. Net zoals in het buitenland hebben wij een glooiend landschap. Daardoor komen jaarlijks vele bezoekers naar ons mooie heuvelland om hiervan te genieten. Vandaar dat er veel vraag is naar een goede plek om te overnachten. Dit kan zijn voor een weekendje weg of een korte vakantie. Wanneer je de omgeving wilt ontdekken dan kan dat het best wandelend of op de e-Bike. Bovendien is Zuid-Limburg rijk aan meanderende beekjes. Maar ook wijngaarden, grote landerijen en pittoreske dorpjes maken deel uit van het landschap. Tegelijkertijd stralen de dorpjes de tijd van vroeger uit. En worden gekenmerkt door authentieke vakwerkhuizen, cafeetjes en kerkjes.

Gratis bezorgen e-Bike

Wanneer je een e-Bike of e-mountainbike huurt dan bezorgen wij deze gratis in een straal van 11 KM rond Gulpen. Zo kan je starten vanaf de locatie waar je overnacht. Gemakkelijker kan het toch bijna niet. Dus maak gebruik van onze service en kies voor het gemak. “Wij ontzorgen door gratis te bezorgen”