Heerlijk slapen in Zuid Limburg

COMMING SOON…

Heerlijk overnachten in onze vakwerk vakantiewoning in het buitengebied van Mechelen

Ben je op zoek bent naar een authentieke 4 persoons accommodatie in de Limburgse heuvels. Kom dan overnachten in ons binnenkort te openen vakantiewoning in Mechelen. De vergunning is inmiddels verkregen. En wanneer de verbouwing en inrichting voltooid zijn laten wij dat natuurlijk direct weten. 

 

e bike(s) met korting huren i.c.m de vakantiewoning

Wij bekijken de mogelijkheden om e bikes met een hoge korting aan te bieden wanneer gasten gebruik maken van onze vakantiewoning. Zo wordt het verblijf nog aangenamer. Wij houden je op de hoogte.

 

Glooiend landschap en meanderende beekjes

Zuid-Limburg is een mooi stukje Nederland. Net zoals in het buitenland hebben wij een glooiend landschap. Daardoor komen jaarlijks vele bezoekers naar ons mooie heuvelland om hiervan te genieten. Vandaar dat er veel vraag is naar een goede plek om te overnachten. Dit kan zijn voor een weekendje weg of een korte vakantie. Wanneer je de omgeving wilt ontdekken dan kan dat het best wandelend of op de e-Bike. Bovendien is Zuid-Limburg rijk aan meanderende beekjes. Maar ook wijngaarden, grote landerijen en pittoreske dorpjes maken deel uit van het landschap. Tegelijkertijd stralen de dorpjes de tijd van vroeger uit. En worden gekenmerkt door authentieke vakwerkhuizen, cafeetjes en kerkjes.