Gratis bezorg en haal service

Doen we graag voor je

Fiets gehuurd? Wij bezorgen deze kosteloos op je vakantieadres. Dit is een stukje service die wij je graag bieden wanneer je een fiets bij ons huurt. De fiets(en) zelf afhalen kan alleen op afspraak.

Bike&Co is gevestigd in Mechelen Zuid-Limburg . Wij bezorgen onze e-Bikes Gratis binnen een straal van 11 km rond Gulpen. Na de verhuurperiode worden ze door ons weer opgehaald.

Geen Wachtrijen
De ergenis van het lange wachten in een verhuurwinkel en het zoeken naar een (betaalde) parkeerplek behoren vanaf nu tot het verleden. Onze ouderwetse service van het bezorgen streeft de moderne tijd voorbij. En dat zonder bijkomende kosten.

Geen Borg
Doordat wij uitgaan van het ouderwetse principe van wederzijds vertrouwen vragen wij geen borg voor onze e-Bikes

Oldtimer panelbus gratis bezorgen bike en co e bike verhuur Mechelen Zuid Limburg

Afkoop eigen risico op schade
Een ongelukje zit soms in een klein hoekje.

Tijdens de huurperiode ben je verantwoordelijk voor schade aan de e-Bikes Bij een ongelukje of val met de e-bikes wordt de schade (onderdelen en arbeid) verhaald op de huurder. Door gebruik te maken van onze afkoop eigen risico kan je voor 1,50 per huurperiode per e bike het eigen risico op schade geheel afkopen. Bij schade aan de e-Bikes hoeft je dan niets te betalen zo kom je niet voor verassingen te staan. Dat fietst toch net iets prettiger.

Gratis bezorgen en ophalen

Binnen een straal van 11 km rond Gulpen bezorgen wij de e-bikes gratis. Aan het einde van de verhuur periode halen we de e-bikes weer op.  Bij het reserveren kan het afleveradres ingevoerd worden. Mocht je twijfelen of jou locatie erbinnen valt dan kan je contact met ons opnemen. Wij kijken het dan voor je na. Afhalen van de e-Bikes op locatie is niet mogelijk.

Online Reserveren
Reserveren gaat gemakkelijk op de “reserveren pagina” op de website. Mocht je ons toch eerst willen spreken dan kan dat via ons contactformulier of via de telefoon.