Reserveren

Gratis bezorg en haal service

Doen we graag voor je

Heb je vragen, wil je reserveren of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 09:00 – 18:00 uur

Bike&Co

Bommerigerweg 14B  

Mechelen 

Zuid-Limburg

Telefoon: 06 – 22 28 79 75

E-mailadres: info@bikeenco.nl

KvK-nummer: 51633973

 

 

Retro TV op contactpagina  Bike en Coe bike verhuur Mechelen Zuid Limburg

 

  • Voorjaar sluiting:   8 juni t/m 12 juni zijn wij i.v.m vakantie gesloten

Neem contact op

Vintage afbeelding you're invited bike en co e bike Mechelen Zuid Limburg

Wat te doen bij pech onderweg?

Een bandenplaksetje en pompje krijg je van ons mee. We verwachten echter niet dat iedereen daarmee ieder probleem kan oplossen. Bij de huurprijs zit daarom standaard pechservice inbegrepen. Bij problemen kunnen jullie bellen naar het nummer dat op de E-bike staat. We bekijken dan hoe we het probleem het beste kunnen oplossen. Anders rijden we zo snel mogelijk naar jullie toe. Wij doen altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Zijn er kleine lettertjes?

Bekijk onze algemene voorwaarden op de website.

Is mijn E-Bike verzekerd?

Huurfietsen zijn bij een verzekeringsmaatschappij niet te verzekeren voor diefstal of schade. Bij het huren van E-bikes ben je zelf verantwoordelijk voor de schade aan de fiets.

Door gebruik te maken van onze afkoop eigen risico kan je voor een klein bedrag het eigen risico op schade geheel afkopen. Bij schade aan de e-bikes hoeft je dan niets te betalen zo kom je niet voor verassingen te staan. Dat fietst toch net iets prettiger. Als je fiets gestolen wordt, moet je hem afrekenen voor de dagwaarde.

Hoe maak ik een route?

Fietsknooppuntenplanner van de ANWB
Met de Fietsknooppuntenplanner stel je zélf je ideale route samen. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Hiermee ‘knoop’ je je eigen route aan elkaar. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Plan je knooppuntenroute hier

Routeplanner van de ANWB
De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Plan je route hier. 

Route.nl
Als je routes wilt navigeren met route.nl  moet je wel even de app van route.nl downloaden en een telefoonhouder erbij nemen.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen gratis binnen een straal van 15 km rond Gulpen

Door je vakantieadres in te voeren in het reserveringsysteem zie je direct of het binnen de straal van gratis bezorgen valt.

Welke tijd bezorgen jullie?

Wij bezorgen de E-bikes dagelijks tussen 08.00 en 10.00. Door drukte op de weg kan het zijn dat het iets langer duurt. Mocht de bezorgtijd langer op zich laten wachten dan nemen wij contact met jullie op. Houd je telefoon dus bij de hand en zet je geluid aan.  

Kan ik annuleren na een online reservering?

Dat kan. Tot 7 dagen voor vertrek kunnen jullie kosteloos annuleren of een wijzigingen doorgeven. Dit geld niet bij een last-minute boeking. Bij annuleren binnen 7 dagen voor vertrek wordt er 1 daghuur in rekening gebracht.