Reserveren

Vragen of onduidelijkheden

Bel of mail ons

Heb je vragen, wil je reserveren of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Openingstijden tijdens het seizoen:
Maandag t/m Zondag: 09:00 – 17:30 uur

Bike&Co

Bommerigerweg 14B  

Mechelen 

Zuid-Limburg

Telefoon: 06 – 22 28 79 75

E-mailadres: info@bikeenco.nl

KvK-nummer: 51633973

 

 

Neem bij vragen gerust contact op

Neem contact op

Vintage afbeelding you're invited bike en co e bike Mechelen Zuid Limburg

Wat te doen bij pech onderweg?

Een bandenplaksetje en pompje krijg je van ons mee. We verwachten echter niet dat iedereen daarmee ieder probleem kan oplossen. Bij de huurprijs zit daarom standaard pechservice inbegrepen. Bij problemen kunnen jullie bellen naar het nummer dat op de E-bike staat. We bekijken dan hoe we het probleem het beste kunnen oplossen. Anders rijden we zo snel mogelijk naar jullie toe. Wij doen altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Onze Algemene voorwaarden

Algemene verhuurvoorwaarden Fietsverhuur                                                                                                                                                                Deze algemene voorwaarden gelden voor huurovereenkomsten van fietsen tussen Bike&Co en bovenstaande huurder.

Artikel 1- Huursom                                                                                                                                                                                                                             De huursom is voldaan middels een middels een pin of ideal betaling aan Bike&Co

Artikel 2 – De huurperiode en de overschrijding van de huurperiode
2.1 Huurder moet de fiets uiterlijk op de dag en tijd waarop de huurperiode eindigt vrijgeven zodat deze door Bike&Co opgehaald kan worden. Verhuurder moet de fiets, tijdens op tijd en op de afgesproken plaats in ontvangst nemen.

Artikel 3 – Verplichtingen huurder 3.1 Huurder moet netjes met de gehuurde fiets omgaan en zorgen dat hij de fiets gebruikt zoals dat bedoeld is. Hij moet bijvoorbeeld netjes omgaan met de oplader en regelmatig opladen. Het is verboden om de fiets te gebruiken op een terrein
waarvoor de fiets niet geschikt is. De fiets moet altijd op slot gezet worden met de slot(en) die zijn meegegeven, zoveel mogelijk aan een vast object.
3.2 Huurder moet de fiets inleveren in dezelfde staat als hij de fiets heeft ontvangen.

Artikel 4 – Aansprakelijkheid van de huurder voor schade 4.1 Huurder is voor schade van de gehuurde e-bike gevrijwaard indien er gebruik is gemaakt van de afkoop eigen risico. Anders wordt alle schade aan de gehuurde fiets verhaald op de huurder. Het niet retourneren van de oplader en accu valt niet onder schade. Dit valt onder artikel 5-Verlies en/of diefstal.

Artikel 5 – Verlies en/of diefstal 5.1 Huurder is voor de dagwaarde aansprakelijk bij verlies en/of diefstal van de e-bike, oplader voor de accu en de accu zelf. De e-bikes zijn niet verzekerd tegen diefstal. Bij het niet op de afgesproken tijd en datum van het gehuurde zal de huurder aansprakelijk gesteld worden voor de dagwaarde van het gehuurde. En zat dit bedrag aan de verhuurder Bike&Co betaald moeten worden.

Artikel 6 – Kosten tijdens de huurperiode. 6.1 Alle lasten en belastingen ter zake van het gebruik van de e bike(s) is (zijn) voor rekening van de huurder. Evenzo zijn voor rekening alle kosten aan het gebruik daarvan verbonden, zoals stalling, onderhoud en reparaties.

Artikel 7 – Annuleren 7.1 Tot 8 dagen voor vertrek kan je kosteloos annuleren of een wijzigingen doorgeven.  Annuleringen kunnen alleen via de mail info@bikeenco.nl doorgegeven worden. Mondelinge annuleringen worden niet in behandeling genomen.

Annuleren alleen per mail mogelijk

Percentage restitutie

 2 tot 7 dagen voor reservering

75% restitutie op totale huursom

1 dag voor reservering

50% restitutie op totale huursom

 Dag van reservering

  0%  restitutie op totale huursom

Huurder verklaart door de boeking te plaatsen akkoord te gaan met de huurvoorwaarden. Voor diefstal, totallos-schade is (zijn) de huurder(s) volledig verantwoordelijk. Huren geschied geheel op eigen risico van de huurder(s), persoonlijk letsel en schade, toegebracht aan derden, zijn voor rekening van huurder.

Huurder verklaart door de boeking te plaatsen akkoord te gaan met de huurvoorwaarden. Voor diefstal, totallos-schade is (zijn) de huurder(s) volledig verantwoordelijk. Huren geschied geheel op eigen risico van de huurder(s), persoonlijk letsel en schade, toegebracht aan derden, zijn voor rekening van huurder.

Is mijn E-Bike verzekerd?

Huurfietsen zijn bij een verzekeringsmaatschappij niet te verzekeren voor diefstal of schade. Bij het huren van E-bikes ben je zelf verantwoordelijk voor de schade aan de fiets.

Door gebruik te maken van onze afkoop eigen risico kan je voor een klein bedrag het eigen risico op schade geheel afkopen. Bij schade aan de e-bikes hoeft je dan niets te betalen zo kom je niet voor verassingen te staan. Dat fietst toch net iets prettiger. Als je fiets gestolen wordt, moet je hem afrekenen voor de dagwaarde.

Hoe maak ik een route?

Fietsknooppuntenplanner van de ANWB
Met de Fietsknooppuntenplanner stel je zélf je ideale route samen. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Hiermee ‘knoop’ je je eigen route aan elkaar. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Plan je knooppuntenroute hier.

Routeplanner van de ANWB
De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Plan je route hier. 

Route.nl
Als je routes wilt navigeren met route.nl  moet je wel even de app van route.nl downloaden en een telefoonhouder erbij nemen.

Waar bezorgen jullie?

Wij hebben een gratis bezorg en haalservice binnen een straal van 11 km rond Gulpen.

 

Welke tijd bezorgen jullie?

Wij bezorgen de E-bikes dagelijks tussen 09.00 en 17.30. Door drukte op de weg kan het zijn dat het iets langer duurt. Mocht de bezorgtijd langer op zich laten wachten dan nemen wij contact met jullie op. Houd je telefoon dus bij de hand en zet je geluid aan.

Kan ik annuleren na een online reservering?

Tot 8 dagen voor vertrek kan je kosteloos annuleren of een wijzigingen doorgeven.  Annuleringen kunnen alleen via de mail info@bikeenco.nl doorgegeven worden. Mondelinge annuleringen worden niet in behandeling genomen.

Annuleren alleen per mail mogelijk Percentage restitutie
 2 tot 7 dagen voor reservering 75% restitutie op totale huursom
1 dag voor reservering 50% restitutie op totale huursom
 Dag van reservering   0%  restitutie op totale huursom